JOEPIE!!!

We mogen weer open! - Welkom,Welkom,

En wel vanaf zaterdag 5 juni!!

Echter wel onder voorwaarden en regels. Wat dit precies voor ons gaat betekenen en hoe wij hier een invulling aan gaan geven weten wij op dit moment nog niet precies. Wij gaan dit zo snel mogelijk uitwerken en dan uiteraard ook naar u toe communiceren. Uiteraard zullen wij alle regels en wetten die gelden vanuit de overheid en vanuit het RIVM blijven opvolgen.

Komende week zullen wij u op woensdag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur van dienst blijven zijn voor afhalen en ons heerlijke softijs.

Hopelijk tot snel…

Groetjes,

het team van Lunchroom Eventjes

Het is bijna zover….

Vanaf 31 maart zullen wij weer beperkt open gaan voor afhaal. Dit betekend dat u weer bij ons terecht kunt voor heerlijke broodjes, snacks en deze keer zelfs voor koffie. Ook zal onze softijs en milkshakemachine weer aanstaan. Dit alles om mee te nemen naar huis of heerlijk onderweg al te genieten.

Ondertussen is op deze website de menukaart al te vinden en zijn de actuele openingstijden aangepast.

Wij hopen u snel te mogen begroeten….

Wij gaan weer open!!

Wij gaan weer open en wel op 31 maart 2021. Dit zal eerst zijn op basis van afhalen. Hopelijk mag er snel meer, maar dit hangt uiteraard af van de beslissingen vanuit het kabinet…

Wij staan in ieder geval te popelen om weer wat te kunnen gaan doen. Het heeft allemaal lang genoeg geduurd.

We zullen eerst dus opengaan voor het afhalen van onze heerlijke produkten. Onze vers gezette koffies en koffiespecialiteiten, vers belegde broodjes, lekkere snacks en uiteraard het heerlijkste softijs en de lekkerste milkshakes van Hoogezand en omgeving. De menukaart zal binnenkort gepubliceerd worden.

Wij hopen iedereen snel weer in goede gezondheid te kunnen begroeten!

Veel liefs het team van lunchroom Eventjes!

Sluiting

Helaas zijn wij op last van de overheid weer gesloten per 15-10-2020. Zoals het nu lijkt gaat dit zeker tot halverwege december duren….

Wij hopen u zo snel mogelijk te kunnen informeren over wanneer we weer open mogen, tot die tijd…

Blijf gezond!! We missen jullie…