Weer open!

Het is bijna zover, we mogen weer open. Aanstaande dinsdag 2 juni vanag 09.00 uur zijn wij weer geopend. We hebben de afgelopen weken/ dagen hard gewerkt om alles klaar te maken voor de heropening.

We zijn druk aan het schuiven geweest met de tafels en daarbij uiteraard druk in de weer met ons meetlint. Het is ons gelukt om een goede en veilige opstelling te creëren met 28 zitplaatsen. Dit aantal valt dus keurig binnen de vastgestelde norm van maximaal 30 gasten.

Verder hebben we een aangepaste menukaart samengesteld met gerechten die u gewend bent van ons. Helaas hebben we ook de keuze moeten maken om een aantal gerechten/ producten te laten vervallen. Dit in verband met het beperkte aantal zitplekken. Anders zouden we te veel bederf krijgen. U zult begrijpen dat dat hoge kosten met zich mee brengt. Op deze manier hoeven we de mogelijke hogere kosten niet aan u door te berekenen.

Ook aan de hygiëne is gedacht. Er is voorlopig voldoende voorraad handdesinfectie middel aanwezig. Zowel voor u als voor ons. Wij vragen iedereen die binnenkomt dan ook even zijn handen te desinfecteren. Verder zullen wij extra aandacht besteden aan onze persoonlijke hygiëne en aan de hygiëne in de keuken. Uiteraard zullen wij de hygiëne op het terras ook niet vergeten. Na iedere gast zullen de tafels, stoelen en menukaarten gedesinfecteerd worden. Soms kan het dus ook voorkomen dat u even moet wachten voordat u een tafel aangewezen krijgt.

Ondanks alle maatregelen gaan wij onze uiterste best doen om voor u klaar te staan zoals u van ons gewend bent. Altijd gastvrij en strevend naar de beste kwaliteit. Mocht u onverhoopt toch niet geheel tevreden zijn, meldt dit dan bij 1 van de medewerkers. Dan zullen wij onze uiterste best doen dit op te lossen.

Hopelijk tot snel….

Update corona

Goedemorgen Allemaal,


Zoals beloofd hierbij de update over de openstelling op 2 juni.


De algemene regels blijven uiteraard gelden, denk hierbij aan de 1,5 meter afstand, regelmatig handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog en blijf thuis als u ziek bent.


Verder zitten wij uiteraard met een heleboel regels en maatregelen waar wij ons aan moeten houden als wij weer open gaan voor publiek. Hierbij een overzicht van de belangrijkste regels;


* Reserveren is niet nodig, maar aan de deur zal u moeten wachten tot wij een gezondheidscheck hebben gedaan en u een tafel aanwijzen.

* Bij binnenkomst moet u uw handen desinfecteren.

* Maximaal 2 gasten per tafel, tenzij u uit een gezamenlijke huishouding komt.

* Betaal bij voorkeur contactloos met pin of anders zoveel mogelijk met gepast geld.* Wij zullen alles extra vaak en extra grondig reinigen en desinfecteren, dus dit kan wat extra tijd in beslag nemen.

* Wij hebben het recht bij twijfel over de gezondheid of bij het niet naleven van de regels iemand de toegang te ontzeggen.

* Uw bezoek is geheel op eigen risico.


Wij hopen u snel te mogen ontvangen!

Groetjes het team van Lunchroom “Eventjes” Hoogezand

Heropening

Hallo allemaal,

De beslissing van de overheid is er, WE MOGEN WEER OPEN!!

En wel vanaf 1 juni. Zoals velen van jullie weten is dit tweede pinksterdag en dan in het winkelcentrum gesloten. Daarom zullen zij vanaf 2 juni om 9.00 uur weer open zijn. Hoe dit er precies uit gaat zien, is nog een beetje onduidelijk. We zijn nog een paar dagen nodig om dit uit te werken en hopen jullie hier begin volgende week meer over te kunnen vertellen.

Wat we ondertussen al wel weten is dat we maximaal 30 gasten mogen ontvangen en dat we met een aangepaste menukaart zullen gaan werken. Deze menukaart zal volgende week op de website gepubliceerd worden. Verder zal de 1,5 meter een belangrijk punt worden. Ook zullen wij een gezondheidscheck aan de deur moeten gaan doen.

Ondanks alle maatregelen hopen we dat we u weer mogen verwelkomen. Uiteraard kunt u de gastvrijheid en kwaliteit van ons verwachten die u gewend was!

Hopelijk tot snel. Tot die tijd, blijf gezond.

Veel liefs, het hele team van Lunchroom “Eventjes” Hoogezand

Heropening

Hallo!!

Zoals u waarschijnlijk ook heeft gehoord, mag de horeca per 1 juni weer voorzichtig open. Echter wel onder strenge voorwaarden. Wat dit precies voor ons gaat betekenen en hoe wij hier een invulling aan gaan geven weten wij echter op dit moment nog niet. Wij gaan dit zo snel mogelijk uitwerken en dan uiteraard ook naar u toe communiceren.

Aangezien het op 1 juni het tweede pinksterdag is, zullen wij dus vanaf 2 juni weer open gaan. Zoals net genoemd, volgen de details van onze opening op een later tijdstip. Uiteraard zullen wij alle regels en wetten die gelden vanuit de overheid en vanuit het RIVM blijven opvolgen.

Voorlopig zullen wij u op vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur van dienst blijven zijn voor afhalen en ons heerlijke softijs.

Hopeijk tot snel en voor nu blijf gezond…

Groetjes het team van Lunchroom “Eventjes” Hoogezand

Corona

Lieve gasten,

Zoals jullie weten treft het coronavirus heel Nederland. Helaas ons dus ook. Gelukkig kan ik u mededelen dat al onze medewerkers en hun families in goede gezondheid verkeren.

Echter zijn wij door het coronavirus wel genoodzaakt om voorlopig gesloten te blijven voor een gezellig verblijf bij ons in de lunchroom. Echter bieden wij sinds 24-04-2020 de mogelijkheid om op vrijdag en zaterdag gerechten te komen afhalen. Daarnaast staat op deze dagen onze ijsmachine ook weer aan met het lekkerste softijs en de beste milkshakes van Hoogezand-Sappemeer.

Hopelijk mogen we u snel weer eens begroeten in onze mooie lunchroom. We missen jullie…

Voor nu, blijf gezond en samen staan we sterk!

Heel veel liefs, het team van Lunchroom Eventjes Hoogezand