Menu

Onze menukaart zal vanaf 2 juni een aangepaste menukaart zijn, met een selectie van onze gerechten. Dit i.v.m. het beperkte aantal gasten wat wij kunnen ontvangen in onze lunchroom. Wij hebben hier voor gekozen, omdat we anders met veel bederf te maken zullen krijgen. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft. Mocht u onverhoopt toch andere wensen hebben, vraagt u dan naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Uiteraard kunt u vanaf 2 juni ook weer heerlijke, huisgemaakte taarten bestellen om mee naar huis te nemen. Graag wel even van te voren bestellen.

Een selectie van onze menukaart…..

  • Diverse warme en koude dranken, zoals vers gezette koffie en cappuccino, heerlijke latte macchiato, diverse smaken thee (waaronder rooibosthee en kruidenthee) en verse muntthee. Uiteraard hoort een vers geperste sinasappelsap ook tot de mogelijkheden.
  • Diverse lekkernijen voor bij de koffie, zoals onze huisgemaakte taarten.
  • Verschillende lunchgerechten, te denken aan, tosti’s, uitsmijters en kroketten met brood.
  • Een variatie van snacks, zoals patat, frikandellen, kroketten, echte slagersgehaktballen en heerlijke varkenshaas saté.
  • Een uitgebreide keuze aan belegde broodjes. Probeer bijvoorbeeld eens een van onze specialiteiten, zoals het “broodje Max”. Een heerlijke warme bol belegd met kipfilet gemarineerd en gebakken in ketjap, geserveerd met een scherpe saus.
  • Een heerlijke selectie van ijscoupes, allemaal gemaakt met het lekkerste softijs uit de omgeving.