Weer open!

Het is bijna zover, we mogen weer open. Aanstaande dinsdag 2 juni vanag 09.00 uur zijn wij weer geopend. We hebben de afgelopen weken/ dagen hard gewerkt om alles klaar te maken voor de heropening.

We zijn druk aan het schuiven geweest met de tafels en daarbij uiteraard druk in de weer met ons meetlint. Het is ons gelukt om een goede en veilige opstelling te creëren met 28 zitplaatsen. Dit aantal valt dus keurig binnen de vastgestelde norm van maximaal 30 gasten.

Verder hebben we een aangepaste menukaart samengesteld met gerechten die u gewend bent van ons. Helaas hebben we ook de keuze moeten maken om een aantal gerechten/ producten te laten vervallen. Dit in verband met het beperkte aantal zitplekken. Anders zouden we te veel bederf krijgen. U zult begrijpen dat dat hoge kosten met zich mee brengt. Op deze manier hoeven we de mogelijke hogere kosten niet aan u door te berekenen.

Ook aan de hygiëne is gedacht. Er is voorlopig voldoende voorraad handdesinfectie middel aanwezig. Zowel voor u als voor ons. Wij vragen iedereen die binnenkomt dan ook even zijn handen te desinfecteren. Verder zullen wij extra aandacht besteden aan onze persoonlijke hygiëne en aan de hygiëne in de keuken. Uiteraard zullen wij de hygiëne op het terras ook niet vergeten. Na iedere gast zullen de tafels, stoelen en menukaarten gedesinfecteerd worden. Soms kan het dus ook voorkomen dat u even moet wachten voordat u een tafel aangewezen krijgt.

Ondanks alle maatregelen gaan wij onze uiterste best doen om voor u klaar te staan zoals u van ons gewend bent. Altijd gastvrij en strevend naar de beste kwaliteit. Mocht u onverhoopt toch niet geheel tevreden zijn, meldt dit dan bij 1 van de medewerkers. Dan zullen wij onze uiterste best doen dit op te lossen.

Hopelijk tot snel….